MENY

Löpgrupp lördagar kl 10. coacher Victor Johansson och Erik Hultén

Monday 30 November, 2020

Löpgrupp lördagar kl 10. coacher Victor Johansson och Erik Hultén
Vi håller på från 6 december fram till slutet av februari. 12 tillfällen totalt.
Alla kan vara med, medlem som icke medlem, och oavsett nivå. Vi kommer hålla oss på sträckor där man kan mötas upp, springa tillbaka , köra olika långa varv eller vänta in. Gruppen kommer splittras men mötas upp hela tiden då alla är på olika nivåer.
Ni kan förvänta er löpteknik- tips och justeringar, träning inför olika målsättningar med tider eller distanser. Jag kommer skicka ut ett Mail där ni får svara på frågor för att vi ska kunna anpassa och komma med rätt nivåer, distanser och förslag.
ALLA kan vara med. Vill du kunna springa men du känner att du är dålig på det och knappt orkar? Bra! Ta chansen nu att förändra detta! Kan du springa långt och länge men vill bli snabbare? Då har du kommit rätt. Är du snabb men vill kunna springa längre? Ja du fattar. Vi sätter upp olika tempon målsättningar och distanser för er på passen.
Kontakta oss för vidare information.
NYHETER